Costa Brava
Costa Brava
Costa Brava
Costa Brava
Costa Brava
Costa Brava
Costa Brava
Costa Brava
Costa Brava
Costa Brava
Costa Brava
Costa Brava
Costa Brava
Costa Brava
Costa Brava

Descobrir la Costa Brava


Descobrir la Costa Brava és molt fàcil i senzill, en quedareu enamorats! Us oferim una escapada d'un dia per els pobles més pintorescos de la zona, un recorregut ple d'història, cultura, gastronomia i unes vistes magnífiques sobre el Mar Mediterrani i les seves platges de somni.

A poc més d'una hora de Barcelona, arribarem a Calella de Palafrugell, antic poble de pescadors i un dels llocs més bonics i originals de la Costa Brava. En aquest poble pintoresc, podrem admirar les seves cases blanques, el campanar, les botigues i cafeteries... Tot això amb una visió dels bots de pesca flotant al Mar Mediterrani. Calella és un poble amb molta vida, és famós pel concert d'Havaneres, que té lloc a principis del mes de juliol de cada any, i del qual en parlarem durant la visita, ja que la rel.lació de Calella amb Cuba és llarga i tenim moltes coses molt a dir.

Calella és el punt de partida del Camí de Ronda, que us portarà a Llafranc. Porteu calçat còmode i uniu-vos a nosaltres a través d'un camí penjat al mar i les seves boniques cales, envoltades de vegetació mediterrània i en contacte directe amb la natura. Aquest passeig és ideal per a parelles o famílies amb nens. Arribant a Llafranc visitarem aquesta bonica població i tot seguit passarem a fer ruta cap al Far de Sant Sebastià.

En pocs minuts arribarem a aquest far majestuós que presideix un penya-segat de 170 metres en un racó abrupte de la Costa Brava i on el mar és el veritable protagonista.

Inaugurat el 1857, la seva llum arriba a 32 milles nàutiques i el fa el far més poderós de la costa catalana. Aquí es visitarà també un poblat ibèric, una torre de vigilància i una capella del segle XV.

Al poblat ibèric del segle V a.C veurem quatre cases ibèriques i dues habitacions per a cadascun, així com diferents carrers en una superfície d'uns 300 metres quadrats.

Més tard anirem a veure la Torre de Sant Sebastià, que va ser construïda l'any 1445 davant l'amenaça dels pirates, és aquí quan parlarem del terrible Barbarossa i dels seus atacs en aquesta part de la costa.

Finalment, visitarem l'ermita de Sant Sebastià, adossada a la torre i documentada des del segle XV com a conseqüència d'una epidèmia de pesta.

A la tarda continuarem el nostre camí a través d'aquest paradís cap el poble de Begur, al cor de la Costa Brava i als peus de les Gavarres, poble amb sabor Mediterrani al màxim, i on es troba un castell medieval i les seves torres de defensa.

A més per passejar pels seus carrers i gaudir de les vistes des de les seves fortificacions, us suggerim que feu una mica d'història, així com que intenteu conèixer la vida dels indians i els nous costums que ens van portar de les colònies.

Aquesta és la millor manera d'aprendre sobre la vida del poble quan els que van marxar a Amèrica, una vegada enriquits, van tornar per construïr boniques cases i establir noves costums com el cafè, la copa i puro després de dinar, o una nova cuïna, com per exemple, l'arròs a la cubana.

Posteriorment i ja en el camí de tornada a Barcelona, visitarem uns cellers familiars on tindrem l'oportunitat de degustar vi artesanal i embotits típics de la zona.

I recordeu! Tot això amb la màxima flexibilitat, i sobretot, al vostre ritme!