Montserrat
Montserrat
Montserrat
Montserrat
Montserrat
Montserrat

EL MONESTIR DE MONTSERRAT, LA MUNTANYA MÀGICA.


Voleu visitar un lloc místic, sentir la seva màgia i gaudir amb un paisatge d'infart? No ho dubteu, el vostre lloc és Montserrat! Aquí us oferim una visita privada per tal que torneu amb una visió àmplia del lloc i el que significa per a tots nosaltres.

Montserrat, considerada una de les muntanyes més importants de Catalunya tant geogràficament com espiritualment, situada només a 50 quilòmetres al nord-est de Barcelona, està situat el santuari i el monestir benedictí del mateix nom, dedicat a la Verge de Montserrat, coneguda popularment com la Moreneta.

Allà, es va trobar als voltants de l'any 800, segons la llegenda, la imatge de la verge. Des de aquell moment, Montserrat sempre ha estat vinculada a l'espiritualitat. A més del monestir, la muntanya té un nombre important de petites esglésies i ermites, moltes d'elles ja abandonades.

Durant el nostre recorregut, veurem el significat de la muntanya per als habitants de la regió i el seu paper econòmic i social en els darrers segles a la zona, veurem la importància espiritual del monestir a la zona i ens sorprendrem amb una magnífica panoràmica, resultat del caprici geològic de la mare natura i milions d'anys d'evolució.

Tot això, sense oblidar visitar la Moreneta i escoltar tot tipus de llegendes relacionades amb la mare de Déu i el massís més representatiu de Catalunya.

Un lloc màgic, ple de misticisme, que us convida a somiar, punt de trobada i pregària, però també un paradís per als amants de les rutes per la muntanya.

Voleu sentir la màgia? Seguiu-nos! I Recordeu: tot sempre al vostre ritme!