Horta
Horta
Horta
Horta
Horta
Horta
Horta
Horta
Horta
Horta
Horta
Horta
Horta
Horta
Horta

Laberint d'Horta


Es tracta d'un jardí històric, el més antic de la ciutat de Barcelona. Situat a l'antiga finca de la família Desvalls, trobem un jardí neoclàssic del segle XVIII i un jardí romàntic del segle XIX.

Aquest parc és una joia verda, oblidat pels habitants de la ciutat i apartat de les atraccions turístiques típiques que Barcelona ofereix al viatger, dissenyat per Domenico Bagutti al 1792, és un excel.lent exemple de la jardineria culta i acurada, especialment des del segle XIX quan s'uneix a un jardí romàntic amb parterres, places, arbres i una cascada. Un total de 55 hectàrees parcialment ajardinades que segueixen el gust pels jardins neoclàssics i romàntics de l'època.

El seu caràcter boscós li dóna un aire romàntic ple de llocs per descobrir i admirar al seu torn, les diferents escultures neoclàssiques que ens introduiran a les històries mitològiques de la Grècia Clàssica.

Caminarem, i ens perdrem dins el laberint vegetal que dóna nom al parc, viurem la història d'Ariadna i Teseu, correrem per escapar-nos del Minotaure, podrem gaudir de la bellesa dels estanys de parc recordant la història d'Eco i Narcís... I finalment ens podem inspirar amb històries de la mà d'Apol.lo i les seves muses.

Un recés de pau, allunyat del turisme convencional que caracteritza la ciutat, el lloc ideal per conèixer la Barcelona del Neoclassicisme i el Romanticisme i al mateix temps, relaxar-se i omplir-se d'aire fresc allunyats de l'enrenou de la ciutat.