Gastronomia-Emporda
Gastronomia-Emporda
Gastronomia-Emporda
Gastronomia-Emporda

TOUR GASTRONÒMIC PER L’EMPORDÀ


Coneixeu el Baix Empordà? Us han parlat mai sobre els seus vins, els seus paisatges i la seva cuina? Heu sentit a parlar de les seves boniques platges i els seus impressionants pobles de l’interior que us transportaran a l'època de Reis, cavallers i pirates?

Avui toca fer una cosa diferent! En aquest itinerari coneixereu una de les zones més boniques i encara desconegudes que están relativament a prop de Barcelona, i també gaudiàs d'un tast de vins i un àpat en un lloc extraordinari amb productes d'excel•lent qualitat i frescor.

Després de poc més d’una hora amb cotxe, podeu començar amb un breu recorregut per les platges i cales de Palamós, on visitarem Cala Margarida, Salguer i La Fosca, llocs on gaudireu d'un bonic paisatge i del contacte amb la natura.

A mig matí ens dirigirem a la finca on iniciarem un tast de vins i productes locals com ara formatge, oli, embotits i pa casolà.

Es tracta d’una magnífica finca de l’Empordà impregnada d'una filosofia especial i que s'enorgulleix de les seves arrels, on s’fereixen productes d'alta qualitat sense renunciar a l'essència dels valors tradicionals de la mare terra.

Coneixerem la història del paratge i les vinyes de l'explotació ecològica, visitarem el celler subterrani amb un projecte arquitectònic impressionant i que està completament integrat amb el paisatge natural de les Gavarres. Estigueus preparat per descobrir un món interior on tots els sentits es desperten i on el vi fa d’enllaç entre la terra i el visitant.

Veient això, segur que us voldreu quedar a dinar, correcte? Amb una proposta gastronòmica que busca l'essència, ens proposen un menú de cuina tradicional amb productes propis i de proximitat que han estat reconeguts amb el Segell de Qualitat.

Aquesta finca té el seu propi jardí i corral amb gallines, ovelles, cabres i porcs ibèrics que s'alimenten de les glans. El peix fresc és procedent del port de Palamós i és un altre dels seus productes estrella.

El menú de degustació és un menú on els seus productes depenen de l’època de l’any, begudes, entrants i un plat principal (a escollir carns o peix) així com postres casolans i productes de temporada.

Després de dinar, anirem a visitar el bonic conjunt medieval de Pals, on durant la visita guiada es transportarem a l'edat mitjana pels seus carrers de somni, i a més a més, tindrem l'oportunitat de tastar licors típics de la zona. Per descomptat, tindreu temps lliure per comprar productes casolans i passejar per la vila. Després d’això, tornarem a Barcelona

Sembla una bona idea, no?