Girona-Peralada
Girona-Peralada
Girona-Peralada
Girona-Peralada
Girona-Peralada

GIRONA I BODEGUES DE PERELADA


Prepareu-vos per visitar Girona i descobrir els racons d'una de les ciutats més boniques i fascinants de Catalunya amb un impressionant patrimoni. Prepareu-vos per descobrir el centre històric i el seu barri jueu, un dels més ben conservats del món.

Començarem amb una visita per la part nova de la ciutat, a l'altre costat del riu, on descubrirerm les Rambles, plaçetes amagades, carrerons... I admirarem el magnífic panorama de la ciutat des d'un dels seus ponts per creuar cap al centre històric.

Sentireu la història de la ciutat des de la seva arquitectura i els seus monuments amagats per carrerons del casc antic i del call. El nostre guia us farà gaudir d'un recorregut que farà que retrocediu en el temps quan estigueu caminant per l'entorn de la catedral o al costat de les colorides cases "penjades" a la vora del riu Onyar.

Un cop arribeu al centre històric, gaudireu d'un viatge enrere en el temps per visitar el barri jueu, la catedral, les antigues muralles, els banys àrabs... I atenció, ja cal que tingueu els ulls ben oberts! Reconeixereu probablement molts racons d'aquesta zona, ja que part de la sisena temporada de la famosa sèrie de televisió "Joc de Trons" va ser filmada en aquest barri de Girona.

Teniu gana? És temps de gaudir d'un menú al Celler de Can Roca, el petit restaurant familiar on va començar la gran aventura de les estrelles Michelin amb ells tres germans cuiners! (cost 11.-€/pax no inclòs en el preu).

I després del menjar, agafarem el cotxe i anirem cap al nord, al poble de Peralada, on es visitaran cellers del castell de Peralada i aprendrem sobre la denominació d'orígen de l'Empordà, així com la seva situació geogràfica privilegiada i els diferents tipus de vi característics d'aquesta zona.

Descobrirem 131 hectàrees de vinyes on anirem a caminar per tal de conèixer el prestigi de la zona en el món del vi i per descomptat, després de visitar la Finca Malaveïna i les caves del castell de Peralada es podrà gaudir d'una magnífica degustació de vins.

I recordeu, tot això al vostre ritme! Aquí els protagonistes sou vosaltres!